BP Consult

Protectia datelor

Folosirea acestui site si plasarea unui comenzi pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.bpconsult.ro. S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita online numai accesand pagina “Termeni si conditii” afisata pe site-ul www.bpconsult.ro.

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 

Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic.


Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web bpconsult.ro este detinut si administrat direct de catre S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L. si are sediul social inregistrat la adresa: Str. Ciucului Nr. 62, Sfantul Gheorghe, Judetul Covasna. 

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J14/454/2006

Codul unic de Inregistrare este RO 19091948

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Societatea S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.bpconsult.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert si prezentare a serviciilor. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

 1. Acceptarea conditiilor de utilizare

  Utilizarea site-ului bpconsult.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.


  Drepturile de autor

  Informatiile publicate pe site-ul www.bpconsult.ro apartin S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@bpconsult.ro.


Incheierea contractului


Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.bpconsult.ro sunt valabile atat timp cat raman active (vizibile) online. Preturile pot varia in functie de politica comerciala a S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L.


Limitare raspundere 


Reiteram faptul ca societatea S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L. realizeaza activitatea de comert online exclusiv prin site-ul www.bpconsult.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.bpconsult.ro, in totalitate sau partial.


Responsabilitatea pentru aceste servicii de transport revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de acceptarea utilizarii acestor servicii sa cunoasca si sa accepte termenii si conditiile serviciilor.

Protectia datelor


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunica?iilor electronice, site-ul www.bpconsult.ro administrat de S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt sunt comunicate numai de catre consumatorul care plaseaza o comanda pe site-ul www.bpconsult.ro. Conform Legii nr. 677/2001, consumatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, consumatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. Daca unele din datele transmise sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la  office@bpconsult.ro


Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. BUSINESS PROJECT CONSULT S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0743.003.673 si la adresa de e-mail office@bpconsult.ro

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.