BP Consult

Despre noi

Cine suntem?

Business Project Consult este o societate privată cu capital 100% românesc, certificată ACRAFE (Asociaţia Consultanţilor din România pentru Accesarea Fondurilor Europene), respectiv ISO 9001:2015, specializată în elaborarea de proiecte de investiţii, studii economice şi financiare, analize de risc, planuri de afaceri, studii de prefezabilitate şi fezabilitate, întocmeste şi susţine proiecte cu finanţare din fonduri europene nerambursabile sau programe naţionale.

Suntem o firmă de consultanţa. Dar una din firmele reale, pe care s-au bazat clienţii reali, care oferă servicii şi beneficii reale, care se dezvoltă, crează colaborări pe termen lung cu clienţii şi înregistrează succese împreună cu aceştia.

Identificarea şi implementarea liniilor de finanţare potrivite activităţii dumneavoastră, este o asistenţă menită să vă sprijine în vederea dezvoltării afacerii. Este de fapt un serviciu calificat şi specializat care acţionează în scopul realizării unor analize şi a formulării soluţiilor amelioratoare.

De asemenea pregătim documentaţia de finanţare şi asigurăm managementul proiectelor finanţate pentru beneficiari  sau  solicitanţi  de  finanţare  precum  autorităţile  publice  centrale  şi/sau  locale,  IMM-uri,  ONG-uri,  centre  de  educaţie  şi  formare  profesională,  universităţi,  şcoli, licee, grădiniţe, persoane fizice, intreprinderi individuale sau familiale.

 

Misiune

Prin serviciile oferite încă din anul 2006, reuşim să obţinem respectul pe care îl acordăm noi inşine clienţilor noştri. Vă punem la dispoziţie nu numai experienţa noastră în activitatea de consultanţă, ci şi responsabilitatea faţă de fiecare lucrare în parte, oferindu-vă servicii personalizate de calitate.

 

Dezvoltare continuă

Pentru a ne menţine în topul furnizorilor de servicii de profil din România, ne propunem obiective importante care nu pot fi atinse decât prin munca susţinută a întregii echipe. Dorinţa permanentă de inovaţie, evoluţie  şi respingerea oricărui compromis în ceea ce priveşte calitatea ne permite să vă oferim cele mai bune servicii.

 

Atitudinea pozitivă

Imbinând experienţa cu interesul susţinut pentru inovaţie, încercăm să vă oferim pe lângă servicii de calitate, un plus de atitudine care să dea valoare atăt investiţiilor dumneavoastră, cât şi imaginii noastre.

Portofoliul nostru este cea mai importantă carte de vizită. Încrederea acordată de dumneavoastră ne dă forţa necesară pentru a continua şi pentru a ne menţine poziţia pe piaţă. De aceea, vă asigurăm că vom respecta în continuare aceleaşi standarde ridicate de calitate şi etică profesională.

 

Experienţă şi profesionalism

Prin activitatea noastră, respectăm un dublu angajament:

  • faţă de parteneri – prin oferirea unor servicii de calitate
  • faţă de propria politică – prin onorarea serviciilor cu promptitudine şi profesionalism.

Odată cu experienţa acumulata pe parcursul relaţiilor cu clienţii noştri, am demonstrat nu numai ca ştim să facem afaceri, ci şi că reprezentăm un partener de încredere pentru dumneavoastră, clienţii noştri. Dorim să creştem împreună şi să fim un pion important în dezvoltarea activităţii dumneavoastră.